miércoles, 14 de diciembre de 2016

"Cuerpos de luz" de Mayte Vieta


"Cuerpos de luz"

 Mayte Vieta

Sala Fortuny, al Centre de Lectura




Els amants de la fotografia avui estàvem de sort a Reus, gràcies al Centre de Lectura i la Fundació Vila Casas, que ens han delectat amb una exposició a la Sala Fortuny de l'artista catalana Mayte Vieta. Des d'avui fins al 14 de gener de 2017 podrem gaudir de "Cuerpos de luz".


"Cuerpos de luz", el seu treball planteja, a través d'imatges-seqüència projectades en dues sèries fotogràfiques i una instal·lació, l'exploració de l'intangible que roman ocult a la mirada. Les 
imatges, atemporals, perennes i sublims, revelen la incommensurabilitat de la natura, a la qual s'acosta l'home del romanticisme per escodrinyar els espais ocults de l'inconscient.
La tècnica que s'aprecia és una fotografia de color en paper muntada en alumini amb marc en acer i fusta.

Recomano totalment a qualsevol artista o amant de l'art que visiti l'exposició, gratuïta i senzillament exquisita et transporta totalment a la immensitat de l'univers i la natura, connectant així amb la visió ésser humà-natura.
7 fotografies separades en dues sèries totalment connectades.


(Com podem apreciar, he seleccionat unes quantes fotografies de l'exposició i algunes des de diferents punts de vista personals, no estan totes les obres de l'exposició)





































































No hay comentarios:

Publicar un comentario